Fredensborg Boghandel

Åbningstider
Man-tors: 10-17.30
Fredag: 10-18
Lørdag: 10-14

Adresse
Jernbanegade 9A
3480 Fredensborg

Kontakt
Telefon: 48 48 01 73
Send en e-mail

Vores boghandel er hyggelig og nærværende og benyttes af byens borgere og det omkringliggende opland. Vi er dedikerede indkøbere af både bøger og kontorartikler og for os er ærlighed, kvalitet og god service i højsædet. Vi læser selv rigtigt mange bøger, og hjælper gerne med den næste læseoplevelse eller gaven til en du holder af.

Hos os finder du mange ting udover bøger og kontorartikler - vi har punge, penalhuse, magasiner, printerpatroner, humørkort, gavepapir, brætspil, samlekort, bredt udvalg af årets kalendere og endelig hobby- og kreative produkter som f.eks. blokke, farver og pensler. Derudover er vores boghandel også byens posthus (PostNord).

Fredensborg Boghandel har ligget i byen i mere end 110 år og ejes fra d. 1. januar 2020 af FredensborgFordi a.m.b.a. Overskuddet fra boghandlen går til at drive boghandlen, men også til at støtte og udvikle by- og handelslivet i Fredensborg by. Så når du handler i boghandlen, investerer du også i byen.

Mød os her

Du er altid velkommen til at komme ned i boghandlen og få en snak. Leder du efter en bestemt bog, som vi ikke har på lager, kan vi få den hjem på 2 hverdage - hvilket er hurtigere end posten :o) Har du en konkret forespørgsel på f.eks. en bog, kan du også sende os en mail på kontakt@fredensborgboghandel.dk. Eller skrive til os via messenger.

Landsdækkende bytteservice

Når du køber gaver i Fredensborg Boghandel kan de byttes i hele landet.
Fredensborg Boghandel er medlem af Kon-Tur, som er en landsdækkende bog- og papirhandlerkæde med mere end 65 butikker i Danmark. Se hvilke her.
Vi pakker med glæde dine gaver fint ind.

 

Hverdagen i boghandlen

Den daglige drift af boghandlen ledes af Jeannette, der sammen med Heidi, Helle, Helle og Suzanne altid har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig på bogmarkedet. De er fulde af gode idéer, hvorfor du ofte vil støde på nye ting i butikken, som du kan blive inspireret af.

Jeannette - Fredensborg Boghandel

Jeannette

Heidi - Fredensborg Boghandel

Heidi

Helle Funck

Helle

Helle

Helle

Suzanne Fredensborg Boghandel

Suzanne

Historien om Fredensborg Boghandel

Fredensborg Boghandel har ligget i vores by siden 1909 - altså mere end 110 år.
Gennem tiderne har der været 7 forskellige ejere:

1909: Levy’s Boghandel åbner i Jernbanegade 24A
1914: Clement C. Müller overtager boghandlen
1924: Elisabeth Christiansen køber boghandlen
1938: Nu overtages boghandlen af Nicolaj Chr. Arnstrup
1969: Her overtages butikken af Holger Østergaard
1993: Poul Blæsbjerg køber boghandlen og driver den i 26 år
2020: Boghandlen bliver til en andelsboghandel og drives af FredensborgFordi

Du kan læse lidt mere detaljeret om historien her.