Arrangementer

Her vil du kunne se BOGbobler arrangeret af Fredensborg Boghandel. BOGbobler er enten bogsigneringer eller forfatteraftner.

BOGbobler_bogsigneringer der foregår i boghandlen (Jernbanegade 9A, 3480 Fredensborg) på lørdage kl. 12. Følg med på vores Facebook side eller instagram og se hvilke forfattere, der kommer forbi.

BOGbobler_forfatteraftner  foregår forskellige steder i Fredensborg og omegn, hvor der er mulighed for at vi først spiser sammen, hvorefter forfatteren/erne holder et oplæg om bogen med mulighed for en god fælles snak bagefter. Der vil altid være mulighed for at købe bogen til en god pris på aftenen. Der skal købes billet til forfatteraftnerne. Billetten er betaling for maden - og på den måde understøtter vi også vores skønne lokale caféer og restauranter.

Vi vil løbende både her på siden men også på vores facebookside eller vores instagramkonto samt lokale aviser annoncere vores BOGbobler.

Arrangementsgruppen har planlagt følgende BOGbobler_Forfatteraftner:

Mandag den 28. februar 2022 kl. 18.00-20.30: Gorm Tortzen interviewer Jette Haugaard med udgangspunkt i hendes bog: ”Gården – linolie, naturvin og landbyliv” om hendes liv som iværksætter, gårdejer og vedligehold af kulturhistorien. Læs mere her: Gården, PRM 071021 

Lørdag den 12. marts 2022 kl 15.00-16.30: Tænd for dit barns læselyst med 2 erfarne læsevejledere: Trine Knudsen og Helle Bruun – kom og hør hvordan du får dit barn i gang med at læse (de yngste læsere).

Onsdag den 23. marts kl 18.00-20.30: Maria Helleberg fortæller om sit forfatterskab med hovedvægt på hendes nyeste trilogi fra Thy – ”Kvinderne fra Thy”, ”Søstrene fra Thy”og ”Barnet fra Thy". Læs mere her

Tirsdag den 30.marts kl. 17.30- 20.30: Stine Bolther, Line Holm og Claus Birkelyng kommer og fortæller mere om "Lovløs", der er det andet bind i serien om politihistoriker Maria Just og politimandne Mikael Dirk. Læs mere her .

Onsdag den 20. april kl 17.30-20.30: Zahra Pedersen fortæller som sin bog ”Ti kameler for Ameera” om en ung arabisk kvinde, som har styr på sit liv, men som i familiens øjen mangler en mand, før hun er helt i mål. Læs mere her.

Tirsdag 31. maj:  Lise Ringhof og Erik Valeur fortæller om deres forfatterskab og deres romantrilogi om familen Brinch og det 20. århundredes danmarkshistorie. Der er indtil videre udkommet 2 bøger. Køb din billet via Billetto

Når datoen for den enkelte BOGbobel_forfatteraften nærmer sig, vil det være links til køb af billetter.