Arrangementer

Her vil du kunne se BOGbobler arrangeret af Fredensborg Boghandel. BOGbobler er enten bogsigneringer, der foregår i boghandlen (Jernbanegade 9A, 3480 Fredensborg) på lørdage kl. 12. Følg med på vores Facebook side eller instagram og se hvilke forfattere, der kommer forbi.

BOGbobler kan også være forfatteraftner. Disse foregår forskellige steder i Fredensborg, hvor der er mulighed for at vi først spiser sammen, hvorefter forfatteren/erne holder et oplæg om bogen med mulighed for en god fælles snak bagefter.

Vi er her i sensommeren 2021 igang med at opstarte forfatteraftnerne igen efter Covid-19 og vil løbende både her på siden men også på vores facebookside eller vores instagramkonto samt lokale aviser annoncere forfatteraftnerne.

BOGbobler_forfatteraftner 2021:

11. august kl. 18: Forfatter & historiker Pernille Ipsen kommer og fortæller om hendes bog 'Et Åbent Øjeblik'.
Pernille voksede op med 7 mødre i et kvindekollektiv i 1970'erne. "Et åbent øjeblik" er Pernille nære, vidtfavnende og komplekse portræt af sine syv kollektivmødre.De tilhørte en generation, som gjorde det personlige politisk, rykkede ved forestillinger om, hvordan kvinder kunne og skulle leve, og udfordrede forholdet mellem mænd og kvinder. Det er en beretning, der handler om Rødstrømpebevægelsen, Lesbisk Bevægelse, køn, seksualitet, feminisme - og hvor livgivende og svært det er at frigøre sig fra det gamle og gøre noget nyt.
Pernille bor i USA og er lektor i køns- og kvindestudier og historie på University of Wisconsin, Madison. Og så er vi så heldige, at hun har tid til at komme forbi Fredensborg!
BOGbobler_forfatteraften afholdes sammen med Country Market og vi starter forfatteraftenen med at spise sammen.
Billetter kan købs her: https://billetto.dk/.../bogboble_forfatteraften-med...Med i prisen er den valgte menu samt oplægget med Pernille Ipsen. Drikkevarer køber I ved BOGboblens start.
Vi glæder os SÅ meget til igen at kunne dele gode litteraturoplevelser med jer!