Arrangementer

Her vil du kunne se BOGbobler arrangeret af Fredensborg Boghandel. BOGbobler er enten bogsigneringer eller forfatteraftner.

BOGbobler_bogsigneringer der foregår i boghandlen (Jernbanegade 9A, 3480 Fredensborg) på lørdage kl. 12. Følg med på vores Facebook side eller instagram og se hvilke forfattere, der kommer forbi.

BOGbobler_forfatteraftner  foregår forskellige steder i Fredensborg og omegn, hvor der er mulighed for at vi først spiser sammen, hvorefter forfatteren/erne holder et oplæg om bogen med mulighed for en god fælles snak bagefter. Der vil altid være mulighed for at købe bogen til en god pris på aftenen. Der skal købes billet til forfatteraftnerne. Billetten er betaling for maden - og på den måde understøtter vi også vores skønne lokale caféer og restauranter.

Vi vil løbende både her på siden men også på vores facebookside eller vores instagramkonto samt lokale aviser annoncere vores BOGbobler.

Arrangementsgruppen har planlagt følgende BOGbobler_Forfatteraftner: (Opdateres løbende)

Mandag den 24. april kl. 18.30- 20.30: "Hævneren fra Hanoi" af Thomas Bo Pedersen

Thomas Bo Pedersens nye nøgleroman bringer læseren helt tæt på brutale magtkampe i Udenrigsministeriet, magthaveres skyggesider, og Vietnam-krigens grusomheder.

Bogen rummer flere fascinerende fortællingsforløb, der på magisk vis fletter fiktion, virkelige hændelser og personer sammen til en syrlig spændingsroman”, skriver forlaget Mondogrande.

Bogen emmer af forfatterens fascination af Vietnams historie og folk. I kan se frem til et spændende oplæg om magt, hævn, og Vietnams historie og kultur.

Pris 100 kr./person inkl. sandwich kaffe/te samt oplæg

Sted: Café no. 16, Jernbanegade, 3480 Fredensborg

Køb billet: www.billetto.dk, søg på Fredensborg Boghandel

 

 

Når datoen for den enkelte BOGbobel_forfatteraften nærmer sig, vil det være links til køb af billetter.