Tak til…

Lokale medborgere og virksomheder har stillet tid og erfaring til rådighed for at hjælpe med at søsætte Fredensborg Fordi a.m.b.a. ​Dem vil vi gerne sige mange tak til.

SuperBrugsen i Fredensborg har været behjælpelig ved boghandlens åbningsreception.
Læs mere.

Willenlund Rådgivning ApS udfører tilstandsrapporter, energimærker og generel rådgivning om byggeri.
Bue Højlund, der driver virksomheden, hjælper FredensborgFordi blandt andet med opmåling af butikslokalet og den nye indretning, hvor bl.a. en hel væg er flyttet.
Læs mere

Preskou Grafisk hjælper FredensborgFordi og Fredensborg boghandel

Beate Preskou arbejder med grafik, web og tryk og har lavet logo, farver og grafik og layout til flyers, plakater, andelsbevis m.m. til FredensborgFordi samt hjulet med sparring til udtryk på hjemmeside.
Læs mere.

Fotograf Britt Isabell tager billeder ved forskellige lejligheder som f.eks. privat- og erhvervsarrangementer, eller hvis du skal have et godt portrætfoto at dine børn, dig selv eller dine medarbejdere.
Læs mere.

Aksel G Kommunikation hjælper FredensborgFordi og Fredensborg boghandel

Aksel G Kommunikation arbejder med kommunikation og tryksager i form af f.eks. produktark, banner, invitationer, bogforsider og har været behjælpelig med tryk af flyers, plakat og banner til FredensborgFordi.
Læs mere.

BySCDamm hjælper FredensborgFordi og Fredensborg boghandel

Christina fra BySCDamm arbejder med SOME, visuel merchandise, event markedsføring og butiksindretning - hun er den kreative idémager til vinduesudstilling i boghandlen ifm. opstarten af FredensborgFordi.
Læs mere.

Handelsbanken hjælper FredensborgFordi og Fredensborg boghandel

Handelsbanken i Fredensborg har sponseret en bankkonto til FredensborgFordi a.m.b.a.
Læs mere.